Var är Orken?

Var är Orken?

De senaste dagarna har jag inte varit sugen alls på att springa. Fast egentligen har jag nor varit det, men har kännt mig trött och energilös. Det som tidigare kändes hur enkelt som helst, att ta sig ut på en löprunda, har varit som bortblåst. Jag har gått och dragit på det nästan fått tvinga mig själv att komma ut. Det kan troligen ha att göra med att jag har varit lite krasslig några dagar.

Varje gång jag har varit ute på en runda så har jag känt mig piggare efteråt i alla fall. Vetskapen om det har varit det som har motiverat mig de senaste dagarna.

Det kommer alltid såna här perioder, och det gäller att bita ihop lite och köra på. Rätt som det är, så vänder det och allt känns bra igen. Det är nu disciplinen verkligen sätts på prov.

Kör på bara Tommi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *