Loading...
Ishockey

Vänersborg körde över Stenungsund

Vänersborgs HC ångar på som ett gammalt ånglok i Hockeytvåan södra A. I onsdags krossade man Stenungsund med hela 8-0, och man noterade inte mindre än åtta olika målskyttar.Mathias Öberg gav Vänersborg ledningen med 1-0 efter 05:11. Sedan var det VHC som hade det mesta av spelet, resten av tiden i den första perioden.

I den andra perioden blev det lite mer effektivitet i avsluten från Vänersborgs sida, och Isac Jansson gjorde sitt andra mål för säsongen fram till 2-0 efter 23.23. Sju minuter senare var det Ryan Wiley som ökade på till 3-0. Ett mål som följdes upp av 4-0 genom Niclas Norin.

I den tredje perioden var det VHC för hela slanten. Stenungsund hade inte mycket att säga till om längre. Niclas Mårtensson, Tyler Prendergast, Markus Twillman, och David Runnemalm gjorde var sina mål och matchen slutade 8-0 till Vänersborgs HC som känns oerhört starka den här säsongen.

Det är en viktig styrka att ha många målgörare. I den här matchen hade VHC hela 8 stycken. Imponerande!

Imponerande är det också att se hur laget hela tiden öser på och vill göra fler mål, och inte nöjer sig när man har en klar ledning. VHC har något riktigt bra på gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *