Loading...
Ishockey

Trollhättans HC upp på tredje plats

Det var uppdukat för publikfest i Slättbergshallen, då sponsorerna bjöd publiken på fri emté, i en så kallad enkronasmatch. Det kom dock bara 427 personer för att se Trollhättan ta emot Ulricehamn i fredags.Det var ingen välspelad match från något av lagen. Trollhättan hade övertaget i först perioden med 19 skott på mål mot Ulricehamns 6. Den första perioden slutade mållös och inga jättechanser hade skapats av något lag egentligen.

I mitten av den andra perioden tog Trollhättans HC ledningen när Jonas Forsberg satte pucken i nät till 1-0, framspeland av Stephen Langford. Resultatet stod sig perioden ut och Trollhättekillarna hade bredast leenden påväg ut till omklädningsrummet.

Tolv och en halv minut in i tredje perioden kvitterade Ulricehamn till 1-1 genom Oskar Holmqvist, och det känndes som att matchen skulle gå till Over-Time. Men bara 48 sekunder efter kvitteringen gjorde THC ett riktigt snyggt mål. Kristoffer Mourujärvi tog pucken in i anfallszon på vänsterkanten. Han hittade in till Erik Fagerlin på bortre stolpen, som i sin tur splade pucken tillbaka in framför målet, där Lucas Högosta (bilden) kunde sätta pucken i mer eller mindre öppet mål.

En riktig lagseger för rollhättans HC där spelare kastade sig och täckte skott åt höger och vänster.

Skott: 38-26
Publik: 427 (Fri entré)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *