Träning kan vända dagen

Träning kan vända dagen

Vaknade klockan 01.30, natten till igår, med kraftig huvudvärk. Gick upp och tog en Alvedon och hoppades att det skulle bli bättre. Jag lyckades somna en stund senare, men hade fortfarande huvudvärk och var trött efter en natt med dålig sömn.

Trots värken och tröttheten bestämde jag mig för att åka till Nordic Wellness och köra ett pass. Det blev först 15 minuter på cykel som uppvärmning och för att få igång höften som jag har haft problem med ett tag. Efter det sprang jag 3 km på löpbandet för att hålla igång min Runstreak, som nu är uppe i 61 dagar. Avslutade med lite styrketräning.

Efter en timma på gymmet kunde jag gå ut därifrån mycket piggare och utan huvudvärk. Botad av träning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *