Loading...
Ishockey

Straffar avgjorde för Grästorp igen

I helgen vann Grästorps IK mot Trollhättans HC på straffar. Onsdagens match mot Hovås hemma i Åse Viste Arena togs även den till straffslagsavgörande.Grästorps IK vann skotten i den första perioden med 14-3. Ändå var ställningen 1-1 när lagen gick till paus. Med knappt 6 minuter kvar av perioden gjorde Lucas Geyzon 1-0 för hemmalaget. Glädjen varade i drygt två minuter då Christer Blomqvist kvitterade till 1-1.

I den andra perioden vann Grästorp skotten med 18-5. Ställningen vid periodvilan var 2-1, efter att William Arweson tagit fram GIK till ledning igen med sitt 2-1-mål.

I den tredje perioden var det fortsatt svårt för Grästorp att få in pucken. 17-6 i skott, men inget mål framåt. Istället var det Olle Rönnberg i Hovås som kvitterade till 2-2 i powerplay drygt tre minuter in i perioden.

Det hela togs till en mållös förlängning, innan Jonas Lönn avgjorde straffläggningen till Grästorps fördel.

GIK har fortfarande inte vunnit någon match under ordinarie tid. I onsdags hade man förtvivlat svårt att få in pucken, men blir man lite mer effektiva så kan Vänersborgs HC få det tufft i fredagens derby.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *