Loading...
Ishockey

Rutinerad back förlänger med Vänersborgs HC

Kontraktsförlängningarna rullar på, som på löpande band, på för Vänersborgs HC.

Senaste spelare att förlänga är den rutinerade backen Joachim Wallin (28 år), som har gjort många säsonger i division 2 med både Vänersborgs HC och Trollhättans HC.

Wallin som har HC Lidköping som moderklubb, spelade J20 med Vänersborg 2005-2006. De efterföljande tre säsongerna spelade han både J20 och Senior- hockey med VHC, innan han tog hockeybagen med sig till Turkiet(!) för spel med Ankara University. Enligt eliteprospect.com gjorde Wallin 35 mål och 17 assist den säsongen. Det är hans övelägset bästa poängskörd hittills i karriären. Sedan blev det ytterligare två säsonger i VHC innan han for till Trollhättan, för att hjälpa klubben att ta sig upp från division 3. Efter fra säsonger i THC var det åter dags att komma tillbka till VHC, till säsongen 2016-2017. Den senaste säsongen stod Wallin för 8 mål och 12 assist på 31 matcher med Vänersborgs HC.

– Vi är mycket nöjda med att Jocke fortsatt känner motivation för att satsa en säsong till, skriver klubbchefen Patrik Duretic på klubbens hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *