365 DAGAR!

365 dagar!

I ett helt år har jag nu sprungit VARJE dag!

Det har varit allt från 2 kilometer till 21 kilometer. Intervalle, långpass och lugna korta pass.
Det har varit gassande sol, hagel, ösregn, åska, snöstorm, -18ºC, +30º. Men oftast alldeles underbart.
Det har varit sträckningar, benhinneinflammation, skoskav och värk i knäna. Huvudvärk och snuva, men aldrig såpass allvarligt att jag inte kunnat lufsa runt två kilometer i ett tempo som jag känt att jag klarat av. När det kommer till huvudvärken så har jag sprungit bort den varje gång, och mått mycket bättre efteråt.

Jag har under det gångna året känt mig friskare och starkare. Kroppen har blivit helt otrolig på att återhämta sig. Dagen efter ett långpass, känner jag att jag skulle kunna springa ett till, men det gör jag ju inte såklart 🙂
Bonus är också att jag har gått ner ca 20 kg!

Det hela började med att jag skulle testa i två veckor. Det blev till en månad, och en månad till. Sen var det svårt att sluta. Därefter har jag tagit löpningen dag för dag, och nu tagit mig hela året runt. Det är en sån grym känsla att faktiskt ha lyckats med detta.

Jag älskar runstreak och är omåttligt stolt över mina 365 dagar!

Kände att jag behövde ge mig själv en pokal för min prestation!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post