1000 kilometer

Springer man varje dag så kommer man ganska långt.

Idag upptäckte jag, när jag kollade lite statistik på Strava, att jag har sprungit 1007,3 kilometer hittills under de 191 dagar som gått 2021. Det ger ett snitt på 5,27 kilometer/dag. Så en halv mil om dagen är vad jag har kutat runt under det här året. Det är ungefär samma sträcka som norrut mellan Trollhättan och Burträsk i Västerbotten, eller söderut från Trollhättan till Leipzig i Tyskland. Det där känns ganska galet när man ser hur långt det blir!

Runstreaken rullar på. Dag 348 avverkades idag. Bara sjutton dagar kvar till ett helt år. Bara att köra på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Dag trehundraDag trehundra

Runstreak dag 300 – Ännu ett stort delmål är uppnått! Nu har jag sprungit varje dag i TREHUNDRA dagar i följd. ✌️ Endast 65 dagar kvar till ett år. Bara