Fantastiska löparkvällar

Från oktober till april tar det oftare emot att ge sig ut och springa. Ni vet när det är mörkt, kallt och blött nästan varje kväll när man ska ut. Under den perioden brukar jag peppa mig själv genom att drömma mig bort till den tiden på året som vi har nu.

Nu när man ska ut, är det inga större problem överhuvudtaget. Som igår t ex. 27°C kl 20 på kvällen, grönt överallt och framförallt ljust på kvällarna. Alldeles underbart! Allting blir så mycket lättare på sommaren när man slipper ta på sig en massa kläder i flera lager för att man ens ska stå ut de minuter man springer. Nu tar på på sig shorts, t-shirt och skor, och sen är det bara att rulla iväg.

Att jag dessutom inte känner av något av min segdragna skada i benet längre, gör naturligtvis upplevelsen ännu bättre. I ca femtio dagar haltade jag runt på kortare sträckor med lägre tempo. Inte så roligt, men stressen hölls vid liv. Det är så mycket roligare nu när man kan springa både längre och snabbare.

Nu är det mindre än 40 dagar kvar till 365 dagar på min runstreak. Hoppas att jag håller mig helt och frisk! Det hade varit mäktigt att kunna stoltsera med ett års löpning varje dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

1000 kilometer1000 kilometer

Springer man varje dag så kommer man ganska långt. Idag upptäckte jag, när jag kollade lite statistik på Strava, att jag har sprungit 1007,3 kilometer hittills under de 191 dagar